Graag presenteren we ons speciaal aanbod voor schoolsportdagen. Hieronder alvast een overzicht van de verschillende formules:

VOLLEDIGE SPORTDAG

Tijdens deze volledige sportdag ontdekken de kinderen en leerkrachten alles wat ons complex te bieden heeft. Speel racketsporten zoals tennis en squash en maak kennis met dé sport van de 21ste eeuw, padel. Bepaal zelf de regels en spring van hier naar daar in het trampolinepark met 11 verschillende attracties in de Jump Arena.

Voorbeeld planning

10u-11u*: Tennis
11u-12u*: Squash
12u-13u: Middagpauze
13u-14u*: Padel
14u-15u: Trampoline
15u-… : Vrij spel trampoline
*Waarvan 10 laatste minuten korte pauze + verplaatsing

HALVE SPORTDAG
Een voor- of namiddag waarbij twee sporten naar keuze aan bod komen.
Achteraf is er de mogelijkheid om los van de keuze even vrij te springen in het trampolinepark. De planning stellen we samen op.

Begeleiding
Tijdens elke sportdag kan er gezorgd worden voor begeleiding die ook een introductieles geeft bij iedere (gekozen) sport. Dit omvat een uitleg + begeleiding op maat van de leeftijdsgroep. Wel is het aangewezen om zelf ook enkele leerkrachten bij te hebben die helpen begeleiden, zeker bij grote groepen.  

Aanvraag
Verstuur volgend formulier ingevuld terug als antwoord naar mail@leveluptrampoline.be. Zo doen wij er alles aan om de sportdag naar uw wensen aan te passen. Binnen maximum drie werkdagen ontvangt u een offerte op maat. Samen werken we dan de details uit om er een topdag van te maken voor iedereen.