Level Up

Verjaardagsfeestje
Starter Level

€ 15.00 PP
  • 1 uur springen (extra uur springen + 8 euro)
  • 1 paar anti-slip sokken
  • 1 frisdrank
  • 1 muffin of donut (aantal ter plaatse door te geven)
  • 1 uur gereserveerde tafel na het springen

Verjaardagsfeestje
Pro Level

€ 16.00 PP
  • 1 uur springen (extra uur springen + 8 euro)
  • 1 paar anti-slip sokken
  • 1 frisdrank
  • 1 portie poffertjes
  • 1 uur gereserveerde tafel na het springen

trampoline

Als je zeker wilt zijn van je plaatsje is dit zeker aan te raden. Er worden ook altijd enkele plaatsjes vrijgehouden voor mensen die niet geboekt hebben. Maar zorg er zeker voor dat je dan op tijd arriveert zodat je jezelf kan registreren.

Vooraleer je kan springen dien je het aansprakelijkheidsformulier (algemene voorwaarden) in te vullen.

Springers onder de 16 jaar moeten toestemming hebben van hun ouders, voogd of wettelijke vertegenwoordiger. Na het aanvinken van de algemene voorwaarden ga je akkoord met het feit dat Level Up nooit verantwoordelijk kan gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen. Het feit dat er betaald wordt met een bankkaart geldt als toestemming van de ouders.

Bestelt u meerdere tickets dan zal de ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger van de andere kids jonger dan 16 jaar de eerste keer moeten meekomen om ter plaatse toestemming te geven voor de aansprakelijkheid van zijn kind. Hiervoor zijn registratiepc’s voorzien. Als je dit 1 maal hebt gedaan geef je toestemming aan je kind om ook de volgende keer te komen springen. Zo kunnen ze hun de 2e maal dat ze komen aanmelden zonder ouder of voogd.

Ja, alvorens je het park mag betreden vragen we je om je te registreren aan onze registratiepc’s. Hier ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Bij het online reserveren moet je ook steeds akkoord gaan met de algemene voorwaarden.
Het dragen van anti-slipsokken is verplicht voor de veiligheid. Deze kan je bij ons aankopen en de volgende keer terug meenemen. Er mogen ook sokken van andere trampolineparken worden gedragen.
Er zijn jump masters in het park aanwezig die een oogje in het zeil houden en de kinderen helpen bij hun vragen of hun trucs. Als er toch iets zou gebeuren is er zowel in het park als in de cafetaria een EHBO-kit aanwezig.
Dit mag zeker maar dan betaal je ook gewoon een toegangsticket. Enkel bij -6 –jarigen mag er per kind 1 begeleider gratis mee binnen in het park. Vanaf de cafetaria heb je een mooi uitzicht over het gehele park dus vanaf hier kan je perfect je kind in het oog houden. In het park zijn er ook jump masters die de veiligheid in het oog houden en je kinderen helpen bij het springen.
Zolang je sessie bezig is kan je nog deelnemen tot het einde van je sessie. Op tijd komen is dus de boodschap!
Sportieve kledij is aangeraden. Wat is niet toegelaten? Riemen, horloges, gsm’s, sierraden, oorbellen en andere scherpe of waardevolle voorwerpen. Gelieve ook geen geld in je zakken te houden. Dit kan namelijk verloren gaan in de foam pit. Al deze voorwerpen kan je in lockers steken.