Level Up

Sweeper - Herinner je het tv programma wipe-out nog? Dan is deze attractie op je lijf geschreven. Het wordt gegarandeerd lachen wanneer je vriend(in) onderuit wordt geswiped!

Foam pit - Altijd al een salto willen leren maar schrik om verkeerd te landen? Dan is de foampit de ideale plaats voor jou! Hier land je zacht in een bad van schuimblokken. Je kan hier ook je evenwicht oefenen en master van de slackline worden. Of je vriend de foampit inslaan met een mousse wapen.

Airbag - Misschien zag je deze wel al eens op een skipiste. Maar ook in een trampolinepark zorgt dit reuze opblaasbare matras voor de zachtste landing.

High performance trampolines met walk-on wall - Deze trampolines katapulteren je meters omhoog. Deze zijn zeker niet voor onervaren springers. Een ideale uitdaging voor ervaren springers is het lopen tegen de muren.

Ninja Obstacle cours - Klimmen, klauteren, springen,… Het doel is om zo snel mogelijk aan de overkant te geraken. Lukt het jou ook zonder in de foam pit te belanden?

Dodgeball - In Amerika al een sport waarbij er wekelijks competitiewedstrijden worden gespeeld. Het kan niet lang duren vooraleer dit spelletje ook in België een hit wordt. Elkaar bekogelen met ballen en ze al springend ontwijken in een soort van arena is de formule voor dit spelletje. 

Main Court - Trampolines overal waar je maar kan kijken. Een obstakel om je coolste freerun tricks op uit te oefenen, een tumbling trampoline waar je verschillende salto’s na elkaar op kan uitoefenen, schuine wanden om tegenaan te springen,… Deze area verveelt nooit! 

Dunking zone - Heb je er altijd al van gedroomd om te dunken zoals Michaël Jordan? Onze dunking zone maakt dit mogelijk voor jou! 

1
Sweeper
2
Air bag
3
Dodgeball
4
Foam Pit
5
Walk-On Wall
high performance
6
Basketball Dunkzone
7
Main Area
8
Ninja Obstacle